Google+
Acasa
Mame pentru Mame
Promotie Mama Boutique
Scris de Ana Maita   

 

 
Mame pentru Mame la Oraselul Mami
Scris de Echipa 'Mame pentru Mame'   

Asociatia Mame pentru Mame doreste sa multumeasca echipei MAMI pentru evenimentul deosebit pe care l-a organizat intre 28 mai si 1 Iunie. Gratie parteneriatului cu Asociatia mame pentru Mame, Oraselul Mami a beneficiat anul acesta de un spatiu de alaptare deschis si prietenos botezat CLUBUL TZITZI unde gravidele, mamele, taticii si bebelusii au poposit pentru alaptare, consilere si discutii pe teme diverse legate de experienta minunata dar dificila a oricarui parinte de copil mic sau mare.

Am avut parte si de oaspeti de vaza, ca Monica Tatoiu care ne-a suprins inca o data cu avangardismul caracteristic cand ne-a relatat ca si-a alaptata fiul peste 1 an de zile la cerere in anii cand nu exista nici o campanie media in acest sens! Bravo Monica!

Din aceeasi categorie de vizitatori VIP a fost si Aniela Petreanu, supermamica Divertis care ne-a vizitat insotita ca intotdeauna de fiul sau Carol, hranit exclusiv la san! Aniela, ai votul nostru in Parlament!

Am lansat Ghidul de Alaptare al Olei Tudose, consilierul nostru in alaptare si mama veterana in alaptat si am inaugurat programul Zambeste pentru 2 desfasurat in partenerait cu Medicul Stomatolog Bogdan Calenic, proaspat tatic si initiator al primului program dedicat sanatatii orale a mamelor si bebelusilor.

Ne bucuram ca o poveste care a inceput cu un conflict s-a redefenit ca un parteneriat solid si de succes! Felicitari Echipei MAMI si ne revedem in Clubul Tzitzi pentru editia de toamna a Oraselului!

 
Instrument on-line de informatie pentru testele de laborator in timpul maternitatii (gravide, mame si nou-nascuti)
Scris de Echipa 'Mame pentru Mame'   

 
Nobelul Alternativ pentru o Moasa Legendara - Ina May Gaskin premiata la Stockholm 2011
Scris de Echipa 'Mame pentru Mame'   

Asociatia Mame pentru Mame a primit din partea Organizatiei International MotherBaby Childbirth al carei reprezentant oficial este in Romania discursul pe care l-a tinut celebra moasa Ina May Gaskin in 5 Decembrie cand i-a fost acordat Premiul Nobel Alternativ - Right Livelyhood Award - la Stockholm in Suedia. Ina May Gaskin este moasa care a revolutionat modul in care americanii se raporteaza la nastere si care a fondat o comunitate extraordinara de moase si mame vizionare care promoveaza beneficiile nasterii naturale in SUA si in lumea intreaga. Ina May Gaskin este autoarea unor carti de referinta in domeniu, fiind considerata si respectata ca expert de talie mondiala.

Continuati pentru a citi discursul sau de la Stockholm.

 
9 luni cu zero alcool! Mesajul campaniei sustinute de Asociatia Mame pentru Mame pentru informarea gravidelor cu privire la riscurile Sindromului Alcoolic Fetal
Scris de Ana Maita   

 

Campania de informare „9 luni cu zero alcool” are ca scop informarea viitorilor părinți despre riscurile la care este expus fătul dacă se consumă alcool în timpul sarcinii și recomandă 9 luni de sarcină fără consum de băuturi alcoolice.

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 26

MASS-MEDIA

Banner

IMPLICA-TE ACUM!

Banner
Banner
Banner

STRATEGIE

Banner

REPREZENTANT OFICIAL

 

 

Mame pentru Mame Template by Ahadesign Motorizat de Joomla!